ADLE er en ideell organisasjon som holder til i Sandnes, og jobber for økt inkludering og mangfold. Vi iverksetter flerkulturelle møteplasser og aktiviteter for å bidra til en bedre hverdag til de som er nye i Norge samt vi som bor i byen vår.


Siste innlegg i ADLE

Vær blant de første som mottar siste nytt!

Adle og Sandnes Biblioteket inviterer alle som er nysgjerrige om ChatGPT og KI, bli med på en spennende verksted hvor kan man lære om:

8. mars er det den internasjonale kvinnedagen. ADLE og Sandnes Bibliotek inviterte alle kvinnene til møte i anledning dette dagen etterpå - lørdag 9. mars med brunsj og sosial treff.

Med stor glede ønsker vi å dele at vi starter vår første spansk språk kafé på Sandnes Biblioteket. Dette tilbudet går til alle som ønsker å lære spansk, øver spansk, eller bare møter folk som snakker spansk.

Godt nytt år!
Vi håper at alle har hatt fine julefeiring og er klare for 2024. Vi startet nyåret med språk kafe mandag 8. januar på Sandnes Biblioteket som vanlig. Det var en god start, og var veldig kjekt å se mange folk tilbake igjen for å snakke sammen.

Samarbeidspartnere