ADLE er en ideell organisasjon som holder til i Sandnes, og jobber for økt inkludering og mangfold. Vi iverksetter flerkulturelle møteplasser og aktiviteter for å bidra til en bedre hverdag til de som er nye i Norge samt vi som bor i byen vår.

Vi tar fri uke 9.
Vinterferie! 

Vi kommer tilbake til våre aktiviteter i uke 10, mandag 4. mars med norsk språkkaffe. 

Vi snakkes!   


Siste innlegg i ADLE

Vær blant de første som mottar siste nytt!

8. mars er det den internasjonale kvinnedagen. ADLE og Sandnes Bibliotek inviterer til møte i anledning dette dagen etterpå - lørdag 9. mars med brunsj og sosial treff. Det er gratis og alle er velkomne, men krever påmelding.

Med stor glede ønsker vi å dele at vi starter vår første spansk språk kafé på Sandnes Biblioteket. Dette tilbudet går til alle som ønsker å lære spansk, øver spansk, eller bare møter folk som snakker spansk.

Godt nytt år!
Vi håper at alle har hatt fine julefeiring og er klare for 2024. Vi startet nyåret med språk kafe mandag 8. januar på Sandnes Biblioteket som vanlig. Det var en god start, og var veldig kjekt å se mange folk tilbake igjen for å snakke sammen.

Mandag 11. desember var vårt siste treff i språk kaféen i Sandnes Biblioteket. Vi nøt mat fra forskjellige land som Turkmenistan, Libanon og India, alt hjemmelaget av våre deltakere. Vi hadde til slutt en siste runde med Alias og delte tilbakemelding om dette året som slutter snart. Språk kaféen er tilbake mandag 8. januar, og vi ønsker gamle og...

Samarbeidspartnere