ADLE

Vi er en ideell organisasjon som holder til i Sandnes, og jobber for økt inkludering og mangfold. Vi iverksetter flerkulturelle møteplasser og aktiviteter for å bidra til en bedre hverdag til de som er nye i Norge samt vi som bor i byen vår.

Prosjekter 2021

I 2021 og framover er det stort fokus på våre frivillige og medlemmer. Vi har nå et økende behov for digitale løsninger, både som plattform og måter vi arbeider på. I år har vi holdt en stor del av aktivitetene våre digitalt, og samtidig sørget for utvidelse av organisasjonens muligheter, spesielt når det gjelder markedsføring og kompetanseutvikling.


Veiviser 2021

Kommende webinar

Global Tribe 2021

Networking og sosiale treff.

Website Development

Utvikling av nettstedet for enklere navigering og bedre kundeopplevelse, kundefokusert innhold, bygge opp organisasjonens digitale identitet, effektiv oppdatering og administrasjon av nettstedet.

Learning and Development

Kompetanseutvikling for digitale ferdigheter og verktøy, ledelse, organisering, prosjektarbeid, og lignende for frivillige

Prosjektstyringsverktøy

Lansering av Airtable som et digitalt styringsverktøy for alle prosjekter og aktiviteter i ADLE.

Vil du være med på å utvikle deg selv og bidra til samfunnet?

ADLE vokser!

Vi trenger stadig engasjerte folk som kan bidra administrativt, og til aktivitetene våre. Vi skal videreutvikle norsktrening digitalt, og framstille flerkulturelle aktiviteter og kompetansemuligheter.

Vi også, kjenner til utfordringer med å stille opp, fordi vi selv har jobb og familie. Derfor skal vi legge til rette dine behov og ønsker, for at du kan utvikle deg personlig og profesjonelt sammen med ADLE.


Registrer deg eller gi oss en tilbakemelding

Hvem er vi?

ADLE er en ideell organisasjon som holder til i Sandnes. Alt arbeid er frivillig og det er ingen ansatte i organisasjonen. Vi er en åpen og nøytral organisasjon som fremmer toleranse og respekt. Av den grunn har vi ingen religiøs eller politisk tilknytning. Vår organisasjon er registrert i Brønnøysundregisteret og frivillighetsregisteret. Vi jobber for økt inkludering og mangfold i Sandnes.

ADLE Styre 2021

Anushri Misra

Leder

anushri@adle.no

Fiona Danao

Nestleder

fionadanao@adle.no


Priya Rao

Styremedlem

priyarao@adle.no


Fraser Emery

Varamedlem

fraser@adle.no

Følg oss på Facebook! Vi legger ut nyheter og oppdateringer regelmessig.