ADLE

Vi er en ideell organisasjon basert i Sandnes, og jobber for økt inkludering og mangfold. Vi lager flerkulturelle møteplasser og aktiviteter for å bidra til en bedre hverdag for de som er ny i Norge og for oss som bor i byen vår.

Prosjekter 2021

I 2021 og framover er det et stort fokus på våre frivillige og medlemmer. Vi har nå et økende behov for digitale løsninger både som plattform og måter vi arbeider på. I år har vi holdt en stor del av aktivitetene våre digitalt, og samtidig sørge for utvidelse av organisasjonens muligheter, spesielt når det gjelder markedsføring og kompetanseutvikling.


Veiviser 2021

Kommende webinar

Global Tribe 2021

Networking og sosiale treff.

Website Development

Utvikling av nettstedet for enklere navigering og bedre kundeopplevelse; kundefokusert innhold; bygge opp organisasjonens digital identitet og; effektivt oppdatering og administrasjon av nettstedet.

Learning and Development

Kompetanseutvikling om digitale ferdigheter og verktøy, ledelse, organisering, prosjektarbeid, og lignende for frivillige

Prosjektstyringsverktøy

Lansering av Airtable som et digitalt styringsverktøy for all prosjekter og aktiviteter i ADLE.

Vil du være med å utvikle deg selv og bidra til samfunnet?

ADLE vokser!

Vi trenger stadig engasjerte folk som kan bidra administrativt, og til aktivitetene våre. Vi skal videreutvikle norsktrening digitalt; og framstille flerkulturelle aktiviteter og kompetansemuligheter.

Vi også kjenner til utfordringer med å stille opp fordi vi selv har jobb og familie. Derfor skal vi legge til rette dine behov og ønsker, for at du kan utvikle personlig og profesjonelt sammen med ADLE.


Registrer eller gi oss en tilbakemelding

Hvem er vi?

ADLE er en ideell organisasjon basert i Sandnes. All arbeid er frivillig og det er ingen ansatte i organisasjonen. Vi er en åpen og nøytral organisasjon som fremmer toleranse og respekt. Av den grunn har vi ingen religiøs eller politisk tilknytning. Vår organisasjon er registrert i Brønnøysundregisteret og frivillighetsregisteret. Vi jobber for økt inkludering og mangfold i Sandnes.

ADLE Styre 2021

Anushri Misra

Leder

anushri@adle.no

Fiona Danao

Nestleder

fionadanao@adle.no


Priya Rao

Styremedlem

priyarao@adle.no


Fraser Emery

Varamedlem

fraser@adle.no

Følg oss på Facebook! Vi legger ut nyheter og oppdateringer stadig.