ADLE er en ideell organisasjon som holder til i Sandnes, og jobber for økt inkludering og mangfold. Vi iverksetter flerkulturelle møteplasser og aktiviteter for å bidra til en bedre hverdag til de som er nye i Norge samt vi som bor i byen vår.

Tilbud og aktiviteter

*Vi legger ut arrangementer og andre nyheter på Facebook. Følg oss på adlesandnes.

Kom og Prat

Norsk samtaletrening på bokloftet på Sandnes bibliotek, mandager, kl. 17.00 - 18.30.

Gratis digital norskkurs

Utleie av norskkurslisens til medlemmer. Kurset er på alle nivåer, og lånes 1-3 måneder om gangen. 

Meld deg på.

Art workshops til barn

Sammen med Sandnes bibliotek arrangerer vi påskeverksted, halloweenverksted, juleverksted, med mer. Følg gjerne på Facebook og på Sandnes bibliotekets nettside.

Veiviser

Årlig faglig påfyll

Global Tribe

Networking, sosiale treff og faglig påfyll.

Learning and Development

Kurs, trening og lignende arrangementer knyttet til frivilligarbeid, IKT-ferdigheter, styring, ledelse, organisering og prosjektarbeid.

Vil du være med på å utvikle deg selv og bidra til samfunnet?

ADLE vokser! Vi trenger stadig engasjerte folk som kan bidra administrativt, og til aktivitetene våre. Vi skal videreutvikle norsktrening, og framstille flerkulturelle aktiviteter og kompetansemuligheter. Bli medlem så kan vi sammen bidra til inkludering og mangfold i Sandnes.

...kanskje du er interessert i å skape lokale arrangementer eller samarbeide med andre talenter i byen? Vi utfordrer medlemmer, frivillige og samarbeidspartnere til å lage aktiviteter sammen med oss. Vi har også muligheter til å støtte dere i forskjellige arrangementer ved hjelp av nettverket vårt. Kanskje du vil hjelpe de nye i Sandnes til å bli kjent med byen vår? Vil du utvide nettverket ditt eller dele din mat, kultur, kunst eller litteratur til lokale innbyggere? Her er det mange muligheter!

Vi samarbeider også med lokale aktører som deler vår visjon. Det er alltid en glede å finne samarbeidspartnere som støtter oss i å utvikle gode tilbud og aktiviteter for innbyggerne i Sandnes. Er du vår nye samarbeidspartner? Synes du også at inkludering og mangfold er verdt å satse på? Vi ser fram til samarbeidet med dere!

Hvem er vi?

FIFI
Styreleder
EXPEDITO Økonomiansvarlig

PRIYA

Varamedlem

GIGI

 Varamedlem

GERDA

Varamedlem

ANUSHRI

Styremedlem

ARCHANA

Styremedlem

RUHUL

Frivillig kursholder

DANIELA

Norsktrener

ANITHA

Frivillig

PRIYALA

Frivillig

NINA

Administrator, norskkurslisens

Samarbeidspartnere