Bli med!

Vil du være med på å utvikle deg selv og bidra til samfunnet?

ADLE vokser! Vi trenger stadig engasjerte folk som kan bidra administrativt, og til aktivitetene våre. Vi skal videreutvikle norsktrening, og framstille flerkulturelle aktiviteter og kompetansemuligheter. Bli medlem så kan vi sammen bidra til inkludering og mangfold i Sandnes.

...kanskje du er interessert i å skape lokale arrangementer eller samarbeide med andre talenter i byen? Vi utfordrer medlemmer, frivillige og samarbeidspartnere til å lage aktiviteter sammen med oss. Vi har også muligheter til å støtte dere i forskjellige arrangementer ved hjelp av nettverket vårt. Kanskje du vil hjelpe de nye i Sandnes til å bli kjent med byen vår? Vil du utvide nettverket ditt eller dele din mat, kultur, kunst eller litteratur til lokale innbyggere? Her er det mange muligheter!

Vi samarbeider også med lokale aktører som deler vår visjon. Det er alltid en glede å finne samarbeidspartnere som støtter oss i å utvikle gode tilbud og aktiviteter for innbyggerne i Sandnes. Er du vår nye samarbeidspartner? Synes du også at inkludering og mangfold er verdt å satse på? Vi ser fram til samarbeidet med dere!